LOGISTIKA

NS PHARM poseduje moderan centralni magacin površine 1000 m², koji se nalazi u Novom Sadu, i iz kojeg vršimo distribuciju robe prema više od 840 lokacija na celoj teritoriji Republike Srbije. Magacin je adaptiran prema najvišim standardima i zadovoljava sve zahteve dobre distributivne prakse za lekove i medicinska sredstva. Obezbeđeni su automatizovano kontrolisani uslovi skladištenja proizvoda, bilo da se radi o ambijentalnim ili uslovima čuvanja hladnog lanca.

Dostupni i responsivni tmovi NS PHARM-a uvek su raspoloživi svim kupcima i saradnicima. Jednostavnost u komunikaciji i poručivanju, tačnost, brza i sledljiva isporuka omogućeni su modernim, praktičnim softverima, pomoću kojih su greške u isporuci minimalne.

Ekspediciju vršimo sopstvenim ili proverenim partnerskim vozilima, specijalizovanim za prevoz proizvoda koji zahtevaju kontrolisane uslove transporta. Isporuku u najvećem broju slučajeva vršimo danas za danas ili danas za sutra, čime sukcesivno omogućavamo ostvarivanje dogovora između apoteka i njihovih pacijenata.