O NAMA

Veledrogerija NS PHARM DOO NOVI SAD osnovana je 1997. god. sa sedištem u Novom Sadu i najstarija je vojvođanska veledrogerija. Osnovna delatnost NS PHARM-a je distribucija lekova, medicinskih sredstava, dijetetskih suplemenata, kozmetičkih proizvoda i drugih proizvoda namenjenih apotekarskom tržištu.

Danas je to veledrogerija sa timom veoma motivisanih i uspešnih ljudi. Naš mlad, ali iskusan tim vodi računa o poslovanju i  saradnji sa zdravstvenim ustanovama, apotekama  kao I sa domaćim i svetskim proizvođačima.

Poslovanje veledrogerije NS PHARM DOO NOVI SAD se odvija kroz tri organizacione jedinice: 

  • Komercijala (prodaja i nabavka), 
  • Finansije
  • Logistika (magacin i ekspedicija).

MISIJA

Sa visoko stručnim i motivisanim timom zaposlenih radnika u našoj kompaniji dajemo  doprinos razvoju apotekarskog tržišta gde se trudimo da razumemo potrebe apoteka, ispunimo njihove želje i nadmašimo očekivanja, a sve u cilju zadovoljstva krajnjih potrošača/pacijenata.

VIZIJA

Ostati prepoznatljiv po kvalitetu, najboljoj usluzi i širokom asortimanu

CILJEVI

Cilj nam je da konstantno podižemo nivo kvaliteta usluga u radu sa našim kupcima i budemo lider u disribuciji lekova, medicinskih sredstava, dijetetskih proizvoda, homeopatskih preparata, opreme za bebe, anatomske obuće, kozmetičkih i drugih proizvoda.

NS PHARM DOO NOVI SAD je član Grupacije veledrogerija pri Privrednoj komori Srbije.

Naše poslovanje se obavlja u skladu sa smernicama dobre distributivne prakse (GDP), kao i svim pozitivnim propisima Republike Srbije. NS PHARM DOO NOVI SAD je svoje poslovanje uskladio sa ISO standardima.

Značaj sprovedene sertifikacije sistema menadžmenta kvalitetom ISO 9001 je u unapređenju kompanijskog poslovanja koje se odražava na kontinuirano poboljšanje kvaliteta usluga koje pružamo svim svojim poslovnim partnerima i povećanju vrednosti kompanije. Unapređenje poslovanja je naše strateško opredeljenje, a naša dužnost i obaveza je društveno odgovorno poslovanje, odgovornost prema zaposlenima, okolini i široj društvenoj zajednici.

Potvrđujući naše opredeljenje, uspostavili smo i sistem upravljanja zaštitom životne sredine u skladu sa standardom ISO 14001.

Skladišti i distribuira dijetetske proizvode prema princimpima H.A.C.C.P. standarda.

Brigu o svojim zaposlenima NS PHARM DOO NOVI SAD je dodatno unapredio implementacijom Sistema menadžmenta zdravlja i bezbednosti na radu u skladu sa standardom ISO 45001.